نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرنگار سرخس خبر، وزير كشور در حكمي محمدرضا رجبی مقدم را به سمت فرماندار شهرستان سرخس منصوب كرد.
در حكم رحماني فضلي خطاب به محمدرضا رجبی مقدم آمده است: به موجب این حکم و بنا به پیشنهاد استاندار محترم خراسان رضوی به سمت فرماندار شهرستان سرخس منصوب میشوید.
امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب وظایف مصوب در راستای تحقق اهداف و آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و سیاستهای دولت تدبیر و امید و پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای “مدظله العالی” موفق باشید.
رجبی مقدم پیش از این قائم مقام منطقه ویژه اقتصادی سرخس بوده است و فرمانداری شهرستان فردوس، فرمانداری سرایان و مدیرکلی دفتر فنی استانداری خراسان جنوبی را نیز در کارنامه کاری خود دارد. انتهای پیام/
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی سرخس با بیان اینکه معوقات کارگران معدن آقدربند ۲ ماه حقوق و عیدی ۱۴۰۲ است، گفت: موضوع پرداخت حقوق را از آستان قدس رضوی پیگیری کردیم.
فرماندار سرخس گفت: در دههی فجر، ۱۵۱ پروژه افتتاح یا کلنگزنی شدند که از این تعداد، ۳۵ پروژه کلنگزنی و ۱۱۶ پروژه افتتاحی بودند.
استاندار خراسان رضوی گفت: هماکنون ذخیرهسازی گاز در مخازن طبیعی، اکتشافات و حفر چاههای جدید گازی اولویت این استان قرار دارد.
استاندار خراسان رضوی گفت: در تدارک راهاندازی حمل و نقل هوایی به عنوان ترانزیت هستیم و این موضوع در دستور کار جدی ما است زیرا در این زمینه زیرساختهایی در سرخس وجود دارد.
Δ