نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرنگار سرخسخبر، مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر مطهر شهید مدافع وطن «یونس سیفینژاد» که در حمله تروریستی در مرز سراوان به شهادت رسیده بود، از ساعت ۱۶ امروز و با حضور اقشار مختلف مردم ولایتمدار و شهیدپرور سرخس، مسئولان، نیروهای نظامی و انتظامی، خانواده معظم شهدا و ایثارگران در این شهرستان مرزی برگزار شد.
پیکر مطهر شهید «سیفینژاد» پس از انجام تشریفات نظامی و استقبال توسط مرزبانان هنگ مرزی سرخس از میدان شهید چشک شهر سرخس تا مقابل آستان قدس رضوی سرخس بر روی دستان مردم تشییع شد و پس از اقامه نماز بر پیکر شهید توسط امام جمعه سرخس، به بهشت نبی شهرستان سرخس منتقل و در کنار دیگر شهدای شهرستان سرخس به خاک سپرده شد.
مادر شهید محمدحسین حدادیان از شهدای بسیجی مدافع امنیت نیز که مهمان این مراسم بود در سخنان کوتاهی در جمع مردم سرخس گفت: به پدر و مادر این شهید عزیز میگویم که فرزند شما تازه متولد شده است و در همه جا حضور دارد.
وی افزود: به عنوان یک مادر شهید افتخار میکنم که پسرانمان را برای یاری دین خدا بزرگ میکنیم و به امام زمانمان میگوییم که هرگز شما را تنها نخواهیم گذاشت.
شهید سرباز وظیفه «یونس سیفینژاد» متولد ۱۰ دیماه ۱۳۸۰ از شهرستان سرخس است روز یکشنبه ۳۱ اردیبهشتماه در حمله تروریستی اشرار به برجک «مزه سر» هنگ مرزی سراوان سیستان و بلوچستان به همراه دیگر همرزمانش به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
خبرنگار: علیرضا علیصوفی
تصاویر هوایی: حسامالدین خسروی
پایان پیام/ع
پدر شهید یونس سیفینژاد، سرباز وظیفه مرزبانی در حالی که برای تشییع فرزندش راهی سرخس است، میگوید: به جز یونس، دو پسر دیگر دارم و اگر لازم باشد همه فرزندانم را فدای رهبر انقلاب و این میهن می کنم.
معاونت فرهنگی و اجتماعی هنگ مرزی و مرزبانی سرخس در اطلاعیهای برنامه مراسم استقبال، وداع و تشییع پیکر شهید مدافع وطن یونس سیفینژاد در سرخس را اعلام کرد.
جمعی از مردم و مسئولان شهرستان سرخس در دیدارهای جداگانهای در منزل شهید یونس سیفینژاد از شهدای حادثه تروریستی مرز سراوان سیستان و بلوچستان حاضر شدند و به خانواده این شهید تسلیت گفتند.
مرزبانی خراسان رضوی اعلام کرد: سرباز شهید یونس سیفینژاد از سرخس در میان شهدای حمله تروریستی مرز سراوان سیستان و بلوچستان است.
Δ