نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش سرخس خبر به نقل از شانا، مقدار ذخیرهسازی گاز در مخزن شوریجه با میانگین تزریق روزانه ۱۰ میلیون مترمکعب گاز به مخزن شوریجه-دی در سال ۱۴۰۰، تاکنون به بیش از یک میلیارد مترمکعب گاز رسیده است.
احمد رجبی، مدیر تولید شرکت نفت مناطق مرکزی گفت: با هماهنگیهای صورتپذیرفته بین مدیریت تولید این شرکت، شرکت بهرهبرداری نفت و گاز شرق و مدیریتهای هماهنگی و نظارت بر تولید شرکت ملی نفت ایران و شرکت ملی گاز ایران، میزان ذخیرهسازی گاز در مخزن شوریجه خانگیران سرخس از مرز یک میلیارد مترمکعب گذشت.
وی افزود: با توجه به ثبت رکورد ذخیرهسازی یک میلیارد و ۸۵۶ میلیون مترمکعب گاز در سال ۹۹ و نقش کلیدی و راهبردی این مخزن در تولید و پشتیبانی از گاز زمستانی و تامین انرژی استانهای شمالی و شمال شرق کشور، برنامهریزی برای عبور از رکورد یادشده در سال ۱۴۰۰ انجام شده و بخشهای ستادی و عملیاتی، با وجود شیوع گسترده بیماری کرونا با همه توان در این مسیر فعالیت میکنند.
مدیر تولید شرکت نفت مناطق مرکزی ایران تصریح کرد: در صورت تامین و تحویل گاز کافی از سوی شرکت ملی گاز ایران و استمرار تزریق حداکثری گاز تا نیمه نخست آبانماه، پیشبینی میشود مقدار تزریق به مرز حدود ۲ میلیارد مترمکعب برسد و همچنین میزان بازتولید در چهار ماه پایانی سالجاری بهطور میانگین ۱۵ میلیون مترمکعب در روز خواهد بود.
رجبی درباره مقدار ذخیرهسازی گاز در مخزن سراجه قم نیز گفت: ذخیرهسازی در مخزن سراجه قم اکنون بیش از ۱۰۰ درصد برنامه تحققیافته و این روند، طبق برنامه ادامه دارد.
با حفاری، تعمیر و احداث تاسیسات سرچاهی و خطوط لوله جریانی سه حلقه چاه در سراجه و سه حلقه چاه در شوریجه طی امسال پیشبینی میشود ضمن امکان افزایش مقدار ذخیرهسازی و بازتولید گاز در این دو مخزن، عملیات تزریق و برداشت گاز به لحاظ فرآیند عملیاتی، مطلوبتر انجام شود.
انتهای پیام/ع
علیرضا علیصوفی، خبرنگار و فعال رسانهای شهرستان سرخس که اولین خبر انتقادی از نصب دستگاه سنجش گرد و غبار را منتشر کرد و پیگیر این موضوع است، یادداشتی درباره نصب دستگاه سنجش گرد و غبار در شهرک شهید ترشیزی سرخس نوشت.
فرمانده هنگ مرزی سرخس از صلح و سازش دو طایفه بر سر نزاع دسته جمعی توسط مرزبانان هنگ مرزی سرخس خبر داد.
فرمانده هنگ مرزی سرخس از صحت عمل و رد رشوه ماموران وظیفهشناس در حوزه هنگ مرزی سرخس خبر داد.
یک کارشناس ارشد حوزه بهداشت، ایمنی و محیط زیست گفت: جانمایی دستگاه سنجش آلاینده هوا سرخس توسط محیط زیست به صورت اصولی صورت نگرفته است و مکانیابی ایستگاههای سنجش آلاینده هوا باید در محلی باشد که نمایش درستی از وضعیت آلودگی شهرستان را داشته باشد.
Δ