نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش سرخسخبر، با رصد و اشراف اطلاعاتی به موقع اطلاعات سپاه سرخس، مقدار ۲۰ تن نهاده دامی و کود اوره کشاورزی قاچاق در حین خروج از شهرستان با همکاری نیروهای انتظامی و دستور دادستان عمومی و انقلاب سرخس توقیف و برای سیر مراحل قضایی تحویل انتظامی شد./نسیم سرخس
انتهای پیام/ش
فرمانده هنگ مرزی سرخس از صحت عمل و رد رشوه ماموران وظیفهشناس در حوزه هنگ مرزی سرخس خبر داد.
رئیس اداره تعزیرات حکومتی سرخس از جریمه 12 میلیارد ریالی برای قاچاقچی کود شیمیایی اوره یارانهای در این شهرستان خبر داد.
مدیر امور منابع آب سرخس خراسان رضوی گفت: به علت خشکسالی بیسابقه، امسال تخصیص آب سد دوستی به بخش کشاورزی این شهرستان امکانپذیر نیست و کشاورزان منطقه باید از کشت محصولات پرآبطلب مانند یونجه و هندوانه خودداری کنند.
سرپرست فرماندار سرخس در مراسم تجلیل از ۱۰ تولید کننده و کارآفرین سرخسی وعده پهن کردن فرش قرمز برای سرمایه گذاران را داد.
Δ