نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرنگار سرخس خبر، مردم شیعه و سنی شهرستان سرخس امروز در ۲۲ بهمن ماه ۹۷ با حضور چند هزار نفری در راهپیمایی این روز، جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی را جشن گرفتند.
مراسم راهپیمایی ۲۲ بهمن در شهرستان سرخس از چهارراه امام خمینی (ره) شروع شد و تا مسجد امام رضا علیه السلام ادامه داشت.
مردم انقلابی شهرستان سرخس با سر دادن شعارهای خامنه ای خمینی دیگر است، مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل در این راهپیمایی حضوری حماسی خلق کردند.
انتهای پیام/
علیرضا علیصوفی، خبرنگار و فعال رسانهای شهرستان سرخس که اولین خبر انتقادی از نصب دستگاه سنجش گرد و غبار را منتشر کرد و پیگیر این موضوع است، یادداشتی درباره نصب دستگاه سنجش گرد و غبار در شهرک شهید ترشیزی سرخس نوشت.
فرمانده هنگ مرزی سرخس از صلح و سازش دو طایفه بر سر نزاع دسته جمعی توسط مرزبانان هنگ مرزی سرخس خبر داد.
فرمانده هنگ مرزی سرخس از صحت عمل و رد رشوه ماموران وظیفهشناس در حوزه هنگ مرزی سرخس خبر داد.
یک کارشناس ارشد حوزه بهداشت، ایمنی و محیط زیست گفت: جانمایی دستگاه سنجش آلاینده هوا سرخس توسط محیط زیست به صورت اصولی صورت نگرفته است و مکانیابی ایستگاههای سنجش آلاینده هوا باید در محلی باشد که نمایش درستی از وضعیت آلودگی شهرستان را داشته باشد.
Δ