نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرنگار سرخسخبر، مهدی الهپور در جلسه کارگروه «مدیریت شرایط اضطرار وقوع پدیده گرد و غبار» در فرمانداری سرخس گفت: با تلاش فرماندار سرخس مسئله ریزگردها از یک مسئله شهرستانی، به یک مسئله استانی و ملی تبدیل شده است و حل آن نیازمند هماهنگی بین دستگاهی است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی بیان کرد: سکونت در سرخس، ماندگاری مردم در شهرستان و بقای زیست برای منطقهای که دچار چالش شده مسئله مهمی است.
وی با بیان اینکه ستاد ملی مقابله با گرد و غبار دو جلسه ویژه برای سرخس تشکیل داده است، گفت: اکنون برای عملیاتی کردن و کنترل ریزگردها باید اقدام کنیم تا بتوانیم زیست مناسب و تابآوری جامعه را داشته باشیم.
خبرنگار: علیرضا علیصوفی
پایان پیام/ع
رییس هیات مدیره منطقه ویژه اقتصادی سرخس گفت: ۱۰۰ هزار تن گاز ال پی جی روسیه از مسیر جادهای ایران و از طریق منطقه ویژه اقتصادی سرخس به مقصد پاکستان ترانزیت شد.
علیرضا علیصوفی، خبرنگار و فعال رسانهای شهرستان سرخس که اولین خبر انتقادی از نصب دستگاه سنجش گرد و غبار را منتشر کرد و پیگیر این موضوع است، یادداشتی درباره نصب دستگاه سنجش گرد و غبار در شهرک شهید ترشیزی سرخس نوشت.
فرمانده هنگ مرزی سرخس از صلح و سازش دو طایفه بر سر نزاع دسته جمعی توسط مرزبانان هنگ مرزی سرخس خبر داد.
فرمانده هنگ مرزی سرخس از صحت عمل و رد رشوه ماموران وظیفهشناس در حوزه هنگ مرزی سرخس خبر داد.
Δ