نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش سرخسخبر، کارشناسان و ماموران حراست گمرک شهید شوشتری سرخس با هوشیاری و دقت عمل حین کنترل کالا، به محموله صادراتی پلی اتیلن کامپاند مشکوک و پس از نمونهبرداری و ارسال نمونه به آزمایشگاه، مغایرت کالا با اظهار محرز که ضمن توقیف پلی اتیلن سنگین قاچاق به وزن تقریبی ۵ تن، محموله مکشوفه تحویل مراجع ذیصلاح شد.
همچنین با هوشیاری کارشناسان و ماموران حراست گمرک شهیدشوشتری سرخس به محموله اظهاری تحت عنوان بن تونیت مشکوک که بعد از نمونهبرداری، ارسال نمونه به آزمایشگاه و مغایرت اظهار کالا جهت تعداد ۲۴۸۰ کیسه ۵۰کیلویی در مجموع به وزن ۱۲۳۱۰۰ کیلوگرم کود اوره پرونده قضایی تشکیل و محموله مکشوفه توقیف و تحویل مراجع ذیصلاح شد.
متهمان در مراجع قضایی در مجموع به بیش از ۱۸ میلیارد ریال جریمه محکوم شدند.
پایان پیام/ع
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: تصمیماتی در کمیسیون مشترک ایران و ترکمنستان گرفته شد تا بار ترانزیتی به ۵ میلیون تن، تعداد واگن از ۴۰۰ واگن به ۶۰۰ واگن و میزان تردد کامیونها نیز حداقل به دو برابر افزایش پیدا کند.
مدیرکل گمرک شهید شوشتری سرخس از افزایش گیتهای ورود و خروج گمرک سرخس برای تسهیل و تسریع مبادلات و ترخیص کالا خبر داد.
نماینده سرخس، فریمان، احمدآباد و رضویه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جذب ۱۷۶ نفر نیرو در بخش نفت و گاز سرخس گفت: در این زمینه ضمن تشکر از عملکرد کمیته اشتغال شهرستان به مدیریت فرماندار سرخس که در جذب بیمارستان غدیر انجام شد، آزمون جذب ۱۷۶ نفر نیز مانند بیمارستان غدیر عادلانه و منصفانه باشد.
فرمانده هنگ مرزی سرخس از صلح و سازش دو طایفه بر سر نزاع دسته جمعی توسط مرزبانان هنگ مرزی سرخس خبر داد.
Δ