نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش سرخسخبر به نقل از ایرنا، مصطفی نصیری ورگ گفت: مجموع حمل و نقل بین المللی کالا در مرز سرخس طی ۶ ماهه نخست امسال یک میلیون و ۲۹۰ هزار تن بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: حدود ۵۱۰ هزار تن از این تجارت مربوط به صادرات، ۴۴ هزار تن مربوط به واردات و ۷۳۶ هزار تن ترانزیت بوده است.
مدیر کل راه آهن خراسان گفت: از مجموع ۷۳۶ هزار تن ترانزیت ریلی روی داده در مرز سرخس ۵۲۰ هزار تن مربوط به ترانزیت ورودی کالا از ترکمنستان بوده است و بقیه نیز ترانزیت خروجی بوده است.
نصیری افزود: عمده کالای ترانزیتی به ترتیب گوگرد، مواد سوختی و سایر اقلام تجاری بوده است که بیشتر در مسیر ایران با کشورهای ترکمنستان و سپس ازبکستان جا به جا شده است.
وی اضافه کرد: مسیر عبور ترانزیت ورودی به کشور، خط ریلی سرخس-بندرعباس و مسیر عمده ترانزیت خروجی، ورود کالای ترانزیتی از مرز رازی ترکیه به کشور و سپس انتقال به مرز سرخس و آسیای مرکزی بوده است.
گمرک و گذرگاه مرزی سرخس در انتهاییترین منطقه شمال شرق ایران در استان خراسان رضوی و در ۱۸۵ کیلومتری شمال شرق مشهد، هم مرز با ترکمنستان واقع شده است و از مبادی مهم تجارت و ترانزیت خارجی کشور به ویژه با کشورهای آسیای مرکزی محسوب میشود.
پایان پیام/
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی با سرکنسول ترکمنستان در مشهد دیدار و بر شبانهروزی شدن مرز سرخس تاکید کردند.
مدیر کل راه آهن خراسان گفت: هم اکنون پایانه ریلی سرخس یکی از بزرگترین پایانههای ریلی کشور است و زیرساختهای تعویض بوژی در آن تامین شده است به نحوی که میتوان گفت این ایستگاه بزرگترین سایت تعویض بوژی خاورمیانه را دارد.
مدیر عامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اهمیت مرز سرخس، بیان کرد: این مرز هاب اقتصادی ریل پایه در شرق کشور است که از سمت ترکمنستان و قزاقستان، ایران به کریدور شمال و جنوب در روسیه و از سمت دیگر به کریدور شرقی - غربی در چین وصل میکند، لذا از اهمیت زیادی برای ایران برخوردار است.
سرپرست پایانه ریلی سرخس با تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر لغو حرکت امروز قطار مسافری سرخس، گفت: قطار سرخس طبق برنامه امروز حرکت میکند.
Δ