نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرنگار سرخس خبر، برنامههای مذکور دهه ولایت (قربان تا غدیر) با حضور پرشور کارکنان صنعت گاز و مردم در محل سینمای شهرک گاز شهید مهاجر برگزار شد. در این ویژه برنامه ها گروه های هنری شهرستان سرخس به مدت ۷ شب به اجرای برنامه های فرهنگی و هنری پرداختند. شعرخوانی در مدح مولای متقیان حضرت علی(ع)، نقالی، تئاتر کمدی، اجرای تقلید صدا، نمایش عروسکی ویژه کودکان و آوازهای سنتی از بخش های مختلف جشن دهه ولایت بود که با حضور پرشور کارکنان و خانواده ها برگزار شد. گفتنی است: بالغ بر دو هزار نفر در مدت ۷ شب از برنامه های جشن بزرگ دهه ولایت (قربان تا غدیر) استقبال کردند.
انتهای پیام/
مدیر عامل پالایشگاه گاز شهید هاشمینژاد سرخس گفت: میزان دریافت گاز «ترش» (نوعی از گاز خام طبیعی) و برداشت گاز از مخزن ذخیرهسازی شوریجه این پالایشگاه، روزانه حدود ۲.۵ میلیون متر مکعب افزایش یافته است.
در ۹ ماهه سال جاری، بیش از ۲ هزار پیشنهاد بهبود از سوی کارکنان در شرکت پالایش گاز شهید هاشمینژاد ثبت شده که نشاندهنده نقش مؤثر نظام پیشنهادها در ارتقای بهرهوری، نوآوری و مشارکت سازمانی در این پالایشگاه است.
مدیر منابع انسانی شرکت پالایش گاز شهید هاشمینژاد از ثبت و ساماندهی بیش از ۱۲۰۰ نفر از کارکنان پیمانکاری شاغل در پیمانهای مستمر غیرپروژهای این پالایشگاه خبر داد.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز شهید هاشمینژاد از ذخیرهسازی بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون مترمکعب گاز در مخزن شوریجه خبر داد.
Δ