نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
محمدرضا رجبیمقدم در گفتوگو با خبرنگار سرخس خبر، با اشاره به تصویب طرح تبدیل منطقه ویژه اقتصادی سرخس به منطقه آزاد تجاری، گفت: این طرح باید در کمیسیون اقتصادی مجلس بررسی و تصویب شود، همچنین باید نمایندگان مجلس نسبت به این طرح و ظرفیتهای عظیم سرخس متقاعد شوند و پس از تصویب در مجلس با تایید شورای نگهبان، تبدیل منطقه ویژه سرخس به آزاد تجاری توسط دولت ابلاغ میشود.
فرماندار سرخس با اشاره به ظرفیتها و زیرساختهای بالای این شهرستان برای تبدیل شدن به منطقه آزاد تجاری، عنوان کرد: در سرخس فرودگاهی با قابلیت فرود و پرواز هواپیماهای پهن پیکر را داریم که بدون استفاده مانده، وجود خط آهن بینالمللی، گمرک، ذخایر عظیم نفت و گاز، داشتن سکوهای مختلف تخلیه بار که امکانات فراوانی دارند و قرار گرفتن شهر سرخس در نقطه صفر مرزی از مهمترین ویژگیهایی است که در هیچ منطقه آزادی در کشور چنین شرایطی فراهم نیست.
وی بیان کرد: منطقه ویژه سرخس 5 هزار و 200 هکتار است که فقط 2 هزار هکتار آن استفاده شده و 3 هزار و 200 هکتار آن هنوز استفاده نشده، با تبدیل منطقه سرخس به آزاد شاهد سرمایهگذاریهای مهم در این منطقه و در نتیجه رونق اقتصادی منطقه و خراسان رضوی میشویم، علاوه بر آن با توجه بهوجود قطار مسافری و فرودگاه در سرخس، گردشگری این شهرستان نیز تحت تاثیر قرار میگیرد.
رجبیمقدم با اشاره به تاکید استاندار خراسان رضوی بر فعال شدن فرودگاه سرخس، گفت: در اولین اقدام برای تسهیل در رفتوآمد گردشگران، سرمایهگذاران و همچنین مسؤولان کشوری، فرودگاه این شهرستان را فعال میکنیم.
فرماندار سرخس درباره تاثیر تبدیل منطقه ویژه سرخس به منطقه آزاد تجاری بر اقتصاد استانهای خراسان گفت: «منطقه آزاد تجاری سرخس» تنها منطقه آزاد در شمال شرق کشور است که سبب تحول در اقتصاد استانهای خراسان میشود و تحرک اقتصادی را بهدنبال دارد.
وی به وجود کارخانهها و کارگاههای تولیدی مختلف در استانهای خراسان اشاره و اظهار کرد: منطقه آزاد سرخس شرایطی را فراهم میکند تا سرمایهگذاران خراسان رضوی محصولات خود را به کشورهای آسیای میانه صادر کنند و عملاً زنجیره عظیم اقتصادی خراسان کامل و تبلور اقتصاد مقاومتی در شرق کشور فراهم میشود.
رجبیمقدم با اشاره به وجود ذخایر عظیم نفت و گاز در سرخس، متذکر شد: ایجاد شهرک انرژی در منطقه آزاد سرخس یکی از برنامههایی است که داریم تا با تولید و تبدیل فرآوردههای نفتی جلوی خام فروشی نفت را بگیریم و محصولات و فرآوردههای نفتی را با ارزش افزوده صادر کنیم.
فرماندار سرخس عنوان کرد: ظرفیتهای مختلف ترانزیتی به خصوص ریل حضور سرمایهگذاران خارجی را توجیه میکند و سبب افزایش مبادلات ما با ترکمنستان و کشورهای آسیای میانه میشود.
وی تاکید کرد: با تبدیل منطقه ویژه سرخس به آزاد، بازارچههای موجود نیز فعال میشود و خرده فروشی در مجتمعهای تجاری صورت میگیرد که برای معیشت و اقتصاد مردم بومی سرخس بسیار اثرگذار است.
رجبیمقدم ادامه داد: افزایش رفتوآمدهای سرمایهگذاران، گردشگران و مسؤولان بهطور قطع بر شکوفایی اقتصادی منطقه تاثیرگذار است.
انتهای پیام/
سرپرست فرمانداری سرخس از افتتاح و کلنگزنی ۸۳ پروژه با اعتبار ۲۰۳ میلیارد تومان در سرخس همزمان با هفته دولت خبر داد.
سرپرست فرمانداری سرخس با اشاره به نظرات کارشناسان درباره سمپاشی کشاورزی در سطح شهر، گفت: با توجه به مضرات سمپاشی در فضای شهری و همچنین تاکید کارشناسان، سمپاشی انجام نشود و از روشهای دیگر برای مهار و کنترل جمعیت این حشره استفاده شود.
سرپرست فرمانداری سرخس گفت: اعتبارات امسال نسبت به سال ۱۴۰۲ حدود ۶۰ درصد افزایش داشته است و امسال ۱۹۴ میلیارد تومان اعتبار داریم.
کارشناس شبکه بهداشت شهرستان سرخس گفت: سرخس از نقاط حساس احتمالی وجود تب دنگی است.
Δ