نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرنگار سرخسخبر، مجید بیکی، فرماندار سرخس، به همراه یوسف امینی، قائممقام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی از پروژه مجتمع فرهنگی و هنری این شهرستان بازدید کردند.
در ابتدای این بازدید، یوسف امینی اعلام کرد: تاکنون ۸۵ درصد از پیشرفت فیزیکی این پروژه به انجام رسیده است.
قائممقام مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی افزود: اعتبارات تخصیص یافته به این پروژه از محل طرحهای عمرانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تأمین شده و برنامهریزی شده تا پایان سال جاری به بهرهبرداری برسد.
فرماندار سرخس نیز با اشاره به اهمیت این مجموعه برای ارتقای فعالیتهای هنری، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۴، مبلغ ۴۰ میلیارد ریال جهت تکمیل پروژه اختصاص یافته است.
مجید بیکی با بیان اینکه موضوعاتی نظیر انشعاب گاز، برق و دیگر نیازها در حال پیگیری هستند، گفت: سالن سینمای این مجتمع تا پایان شهریورماه سال جاری آماده بهرهبرداری میشوو و در اختیار عموم مردم قرار میگیرد.
خبرنگار: علیرضا علیصوفی
پایان پیام/ع
یک نوزاد عجول سرخسی در حین انتقال مادر به بیمارستان، در آمبولانس به دنیا آمد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان رضوی در سفر به سرخس گفت: جاده حسنآباد، کندکلی و حتی آیلند ورودی شهر را هرچه سریعتر اجرا خواهیم کرد تا بخش عمدهای از مطالبات مردمی را به منصه ظهور برسانیم.
نمایشگاه «از مهارت تا کسب و کار» که به تازگی در محل دائمی نمایشگاههای مجتمع مسکونی شهید مهاجر سرخس برپا شده، به همت پالایشگاه گاز شهید هاشمینژاد سرخس و با هدف توسعه اشتغال و کارآفرینی و در راستای مسئولیتهای اجتماعی این شرکت انجام شده است.
روابط عمومی امور آبفای شهرستان سرخس در اطلاعیهای اعلام کرد: روستای رحمت آباد تحت پوشش این امور نبوده و به صورت خودگردان زیر نظر شورای اسلامی روستا است.
Δ