نماینده سرخس:

پالایشگاه گاز سرخس به عنوان صنعت آلاینده محکوم شد/ پالایشگاه خانگیران باید یک درصد آلایندگی را به شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان اختصاص دهد/ حق آلایندگی با چند برابر کل اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان سرخس برابری می‌کند

سیداحسان قاضی زاده هاشمی گفت: پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد سرخس علیرغم اینکه صنعت سبز اعلام شده بود به عنوان صنعت آلاینده محکوم شد و باید یک درصد آلایندگی را به شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان اختصاص دهد.

به گزارش خبرنگار سرخس خبر، سیداحسان قاضی زاده هاشمی در جلسه معاون وزیر کشور با شهرداران و دهیاران شهرستان سرخس که در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد، بیان کرد: امسال بالغ بر چهار هزار میلیارد تومان اعتبار در اختیار سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور قرار گرفته است.

نماینده مردم سرخس در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی قوانین در قبال سرخس اجرا نشده است، گفت: قانون حق آلایندگی مربوط به 15 سال پیش و برنامه پنجم توسعه است که متاسفانه حقوقی در این زمینه برای شهرداری‌ها و دهیاری‌های سرخس بوده که اجرا نشده است و یک درصد فروش منابع از محل درآمدهای حوزه گاز به عنوان حق آلایندگی باید به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها شهرستان پرداخت شود.

وی اظهار کرد: پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد سرخس علیرغم اینکه صنعت سبز اعلام شده بود به عنوان صنعت آلاینده محکوم شد و باید یک درصد آلایندگی را به شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان اختصاص دهد.

نماینده سرخس گفت: پیگیری وصول این حق آلایندگی با چند برابر کل اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان سرخس برابری می‌کند.

وی با اشاره به سه ردیف اعتباری که می‌تواند به شهرداری‌ها کمک کند، گفت: ماده 85 الحاق 2 قانون درآمدهای کشور، تبصره ماده 3 این قانون و همچنین اعتبارات پسماند ردیف‌های اعتباری هستند که متاسفانه شهرداری‌های ما از این ردیف‌های اعتباری اطلاع ندارند درحالیکه می‌توانند از این سه ردیف اعتباری مانند حق آلایندگی مبالغ خوبی برای توسعه شهری دریافت کنند.

قاضی‌زاده هاشمی بیان کرد: در سرخس 2 شهر و 85 روستا داریم که از این تعداد روستا فقط 62 روستا دهیاری دارند.

نماینده سرخس در مجلس گفت: 600 میلیون تومان اعتبار رسوب سالیان گذشته هزینه نشده در اختیار فرمانداری سرخس بوده است و مشکلات آن را با دیوان محاسبات مطرح کردیم.

وی با بیان اینکه اتکا ما باید به اعتبارات صندوق توسعه ملی و اعتبارات ملی باشد، گفت: کل اعتبارات استانی شامل تملک دارایی و موارد دیگر 15 درصد اعتبارت کل کشور است و 85 درصد اعتبارات کل کشور اعتبارات ملی و در اختیار وزارت خانه‌ها است.

انتهای پیام/