نماینده شرکت‌های تعاونی آب‌بران سرخس

با این وضعیت جهاد کشاورزی، تا ۱۰۰ سال دیگر هم طرح لوله‌کشی آبیاری تحت فشار در سرخس عملیاتی نمی‌شود‌

نماینده شرکت‌های تعاونی آب‌بران سرخس با اشاره به اعتبارات کم جهاد کشاورزی برای لوله‌کشی آبیاری تحت فشار گفت: اگر جهاد کشاورزی با همین وضعیت پیش برود تا ۱۰۰ سال دیگر هم طرح لوله‌کشی آبیاری تحت فشار در شهرستان عملیاتی نمی‌شود‌.

به گزارش خبرنگار سرخس خبر، حسین میش مست، نماینده شرکت‌های تعاونی آب بران سرخس در جلسه شورای حفاظت از آب سرخس عنوان کرد: ۱۰ شرکت تعاونی آب بران در سرخس با بیش از دو هزار خانواده و ۱۵ هزار نفر حق آبه بر در سد دوستی مشارکت دارند.

وی تصریح کرد: اولویت اول آب منطقه‌ای استان باید این باشد، کانال‌هایی که پیش از این زیرساخت‌های آن آماده شده را ترمیم و بتن‌ریزی کند تا آب سد دوستی به روستاهای پایین دست هم برسد.

نماینده شرکت‌های تعاونی آب بران سرخس با اشاره به برخی بی‌نظمی‌ها در برداشت‌های آب گفت: سد شوریجه که ساخته شد، باید مردم هم سهام‌دار آن باشند، نه اینکه همانند سد دوستی مردم ما هیچ سند و مدرک از حق آبه آن ندارند.

میش مست بیان داشت: بیش از ۱۰ هزار کشاورز از سد دوستی حق آبه دارند، اما هیچ سندی از این حق آبه در اختیارشان نیست.

وی تاکید کرد: کانال‌های انتقال آب موجود باید لایروبی شود که تا به حداقل روستا‌هایی که به خصوص در پایین دست هستند هم آب سد دوستی برسد.

نماینده شرکت‌های تعاونی آب بران سرخس با اشاره به اعتبارات کم جهاد کشاورزی برای لوله‌کشی آبیاری تحت فشار افزود: اگر جهاد کشاورزی با همین وضعیت پیش برود تا ۱۰۰ سال دیگر هم طرح لوله‌کشی آبیاری تحت فشار در شهرستان عملیاتی نمی‌شود‌.

میش مست با اشاره به آمار بالای بیکاری در شهرستان سرخس گفت: درآمد مردم شهرستان سرخس اول از بخش کشاورزی و بعد در حوزه دامداری است، بنابراین از مسئولان توقع داریم دست کشاورزان این شهرستان را بگیرند.

انتهای پیام/