نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش سرخس خبر، حمیدرضا رضایی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرخس، با حضور در سیلوی بخش خصوصی مستقر در منطقه ویژه اقتصادی سرخس، از روند خرید تضمینی گندم، تخلیه، توزین، نمونهگیری و ذخیرهسازی محصول کشاورزان بازدید و آخرین وضعیت خرید را بررسی کرد.
رضایی با اشاره به اینکه خرید تضمینی گندم در روزهای پایانی خود قرار دارد، اظهار کرد: در شهرستان سرخس چهار مرکز خرید گندم شامل سه مرکز تحت پوشش اتحادیه تعاون روستایی و یک مرکز بخش خصوصی فعال هستند که با هماهنگی و برنامهریزی، خرید محصول کشاورزان را بهصورت مستمر انجام میدهند.
وی افزود: تاکنون ۱۶ هزار و ۷۳ تن گندم توسط مراکز خرید اتحادیه تعاون روستایی و ۹۰۰ تن نیز توسط سیلوی بخش خصوصی خریداری و تحویل گرفته شده است که نشاندهنده مشارکت مناسب گندمکاران شهرستان در فرآیند خرید تضمینی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرخس با تأکید بر اهمیت ارائه خدمات مطلوب به کشاورزان گفت: تمامی تمهیدات لازم برای تسریع در فرآیند تحویل محصول، کاهش زمان انتظار، تأمین تجهیزات و استمرار فعالیت مراکز خرید تا پایان فصل برداشت اندیشیده شده و نظارت مستمر بر روند خرید ادامه خواهد داشت.
پایان پیام/ع
پروژه چندساله جاده جدید مشهد ـ سرخس بار دیگر با وعده بهرهبرداری تا پایان سال روبهرو شده است؛ نماینده مردم سرخس با تأکید بر اینکه هیچ عذر مالی یا اجرایی پذیرفتنی نیست، از پیمانکاران خواست عملیات را متوقف نکنند و این محور را دستکم تا پایان سال زیر بار ترافیک ببرند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی سرخس با اشاره به کاهش تصادفات نسبت به مدت مشابه سال گذشته، از پیگیری راهاندازی آموزشگاه موتورسیکلت، ایجاد پارکینگ عمومی و احداث ساختمان جدید پلیس راهور بهعنوان سه برنامه مهم سال جاری خبر داد.
سه شعبه بانکی در شهرستان سرخس روز پنجشنبه ۱۵ مردادماه از ساعت ۷ تا ۱۳ به شهروندان خدمات بانکی ارائه خواهند کرد.
هشت دانشآموز از سه دبیرستان شهرستان سرخس با کسب رتبه نخست استانی، جواز حضور در مرحله کشوری جشنواره نوجوان خوارزمی را به دست آوردند.
Δ