۱۵ میلیون مترمکعب آب سد «شوریجه» به مشهد اختصاص مییابد

فرماندار مشهد گفت: سد شوریجه پس از تکمیل با برنامهریزی و توافقات صورت گرفته ۱۵ میلیون مترمکعب از آب این سد به مشهد منتقل خواهد شد و بقیه به شهرستان سرخس اختصاص دارد.
به گزارش سرخسخبر به نقل از ایرنا، فرماندار مشهد گفت: سد در حال ساخت «شوریجه» در حوزه آبریز مشهد قرار دارد و پس از تکمیل با برنامهریزی و توافقات صورت گرفته ۱۵ میلیون مترمکعب از آب این سد به مشهد منتقل خواهد شد و بقیه به شهرستان سرخس اختصاص دارد.
سید حسن حسینی افزود: بر اساس اعلام شرکت آب منطقهای خراسان رضوی طرح ساخت سد شوریجه بر روی رودخانه کشف رود مشهد حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و قطعا در تابستان امسال آبگیری خواهد شد.
وی بیان کرد: طرح خط انتقال آب نیز در حال ساخت بوده و قرار است آب ذخیره شده در سد از طریق خط انتقال آب سد دوستی به مشهد منتقل شود.
فرماندار مشهد اظهار کرد: افق آینده آبی مشهد نگران کننده است و باید برداشت از چاهها به عنوان ذخیره گاه استراتژیک آبی مشهد متوقف شود و به جای آن از منابع فرا شهرستانی، فرا استانی و منابع دیگر مانند سدها برای تامین آب شرب مشهد بهره گرفت و آب چاه ها برای روز مبادا ذخیره شود.
پایان پیام/ع
اخبار مرتبط
بررسی وضعیت نهضت ملی مسکن در سرخس که با ۳۰۰ تا ۴۰۰ متقاضی، تنها ۹۶ واحد مشخص دارد



۰ دیدگاه