نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش خبرنگار سرخس خبر، علی محمد طهماسبی بیرگانی، مشاور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور و دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار امروز در سفر به خراسان رضوی و بازدید از روستای چاله زرد در حوزه شهرستان سرخس، این روستا را به عنوان روستای پایلوت در مهار بحران گرد و غبار دراستان خراسان رضوی تعیین کرد و افزود: راه حل اصلی کنترل کانونهای گرد وغبار شمال شرق کشور، تسهیل گری دولت و ارگان های مرتبط ومشارکت فعالانه جوامع تأثیرپذیر از گرد و غبار است.
دبیر ستاد ملی مقابله با پدیده گرد و غبار در ادامه تصریح کرد: مهمترین اقدامی که باید برای کنترل گرد و غبار انجام شود، مشارکت مردم و تسهیل گری دولت است.
وی به تغییر کشاورزی سنتی و دیم کاری در مناطق خشک و بیابانی به کشت گیاهان مرتعی خصوصاً کشت گیاهان دارویی به عنوان یک راهکار مدیریت این بحران اشاره کرد و افزود: این اقدام منجر به تثبیت کانون های گرد و غبار و تولید گیاهان دارویی به طور همزمان خواهد شد که در راستای تحقق اهداف «اقتصاد مقاومتی» نیز است.
طهماسبی تاکید کرد: لازم است تا ایستگاه پایش گرد و غبار در شهرستان سرخس به منظور کنترل گرد وغبار در منطقه شمال شرق کشور ایجاد شود.
در این بازدید، رضا شهبازی مدیر کل مخاطرات زمین شناسی، زیست محیطی و مهندسی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور، تورج همتی مدیر کل حفاظت محیط زیست استان، معاون عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری سرخس، بخشدار مرکزی و رئیس ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری و جهاد کشاورزی سرخس حضور داشتند و درخصوص بهبود راهکارهای مدیریت بحران پدیده گرد وغبار در منطقه به بحث و تبادل نظر پرداختند.
انتهای پیام/
با برگزاری اولین جلسه کمیسیون نظارت شهرستان سرخس ۸ نفر از اعضای اتحادیه های صنفی و یک رییس اتحادیه و عضو هیات رئیسه اتاق اصناف شهرستان وفق ضوابط و مقررات قانون نظام صنفی مشمول اسقاط شرایط و در کمیسیون نظارت شهرستان مصوب گردید.
رسول رئیس جعفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد سرخس از روستای کچولی که همجوار منطقه آزاد واقع شده بازدید کرد.
نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد سرخس با جمعی از بانوان کارآفرین شهرستان برگزار شد.
رئیس اداره راهداری و حملونقل جادهای سرخس درباره رعایت مسائل ایمنی در پروژه آسفالت جاده روستای کندکلی گفت: اداره راهداری و حملونقل جادهای سرخس بر روند اجرای پروژه نظارت دارد و پیمانکار نیز با استفاده از پرچمداران، پروژه را پیش میبرد.
Δ