رفتن به محتوای اصلی

آغاز لایروبی مسیل قطارچاه و مدیریت سیلاب در دشت گنبدلی سرخس

رئیس اداره منابع آب سرخس از آغاز عملیات لایروبی مسیل قطارچاه و مدیریت هدایت سیلاب در دشت گنبدلی خبر داد و گفت: این اقدامات با هدف افزایش ایمنی مناطق آسیب‌پذیر، بازگرداندن ظرفیت پذیرش مسیر آب و کاهش خطر ورود سیلاب به مناطق مسکونی و کشاورزی انجام می‌شود.

اندازه متن

به گزارش سرخس خبر، عملیات تجهیز و لایروبی مسیل قطارچاه و مدیریت هدایت سیلاب در منطقه دشت گنبدلی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های لجستیکی و تجهیزات شهرستان سرخس آغاز شد.

این عملیات با هدف بازگرداندن ظرفیت پذیرش رودخانه و جلوگیری از ورود سیلاب به مناطق مسکونی و کشاورزی به اجرا درآمده است.

سعید ایزدی، رئیس اداره منابع آب سرخس، با اعلام این خبر گفت: با توجه به پیش‌بینی‌های کارشناسان هواشناسی مبنی بر افزایش احتمال بارش‌های شدید ناشی از ال‌نینو، اداره منابع آب شهرستان سرخس با هدف افزایش سطح ایمنی مناطق آسیب‌پذیر، عملیات تجهیز مسیرهای انتقال آب و لایروبی مسیل‌های استراتژیک را در دستور کار قرار داده است.

وی افزود: در همین راستا، عملیات گسترده لایروبی در مسیل قطارچاه با هدف رفع گرفتگی‌ها و بازگشایی مسیر جریان آب آغاز شده است.

ایزدی ادامه داد: همزمان با این عملیات، بخشی از جریان سیلاب در منطقه دشت گنبدلی به‌صورت کنترل‌شده پخش شد تا فشار آب مدیریت و شدت جریان در مسیرهای اصلی کاهش یابد.

پایان پیام/ع

گفت‌وگوی مخاطبان

۰ دیدگاه

نوشتن دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است؛ شما می‌توانید آغازگر گفت‌وگو باشید.

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود. نام و شماره همراه برای مدیر ثبت می‌شود و شماره همراه در سایت نمایش داده نمی‌شود.