نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش سرخس خبر، این گوشهای از داغ خانوادههایی است که شب گذشته عزیزانشان را در جاده مرگ سرخس از دست دادند، جادهای که در این هفته و در این سالها جانهای بسیاری را گرفت اما تکمیل و اصلاح نشد.
شب گذشته بر اثر تصادف یک دستگاه پراید با یک خودرو حامل سوخت قاچاق در جاده سرخس و در محدوده آبروان، دو جوان سرخسی جان خود را از دست دادند و خانواده و شهری را داغدار کردند.
عصر امروز مراسم تشییع جنازه و تدفین این دو جوان به نامهای امیرحسن دهقان و امیرحسین رجائی در روستای کچولی و با حضور پرشور مردم برگزار شد.
متاسفانه جاده مرگ در چند روز گذشته چندین خانواده سرخسی را دغدار کرده و در این سالها جانهای زیادی را از سرخس گرفته است و مطالبه همه مردم تسریع در تکمیل و اصلاح این جاده است.
لازم به ذکر است در این حادثه تلخ یک جوان دیگر از روستای شیرتپه بر اثر جراحات به کما رفته است.
خبرنگار: علیرضا علی صوفی
پایان پیام/ع
با برگزاری اولین جلسه کمیسیون نظارت شهرستان سرخس ۸ نفر از اعضای اتحادیه های صنفی و یک رییس اتحادیه و عضو هیات رئیسه اتاق اصناف شهرستان وفق ضوابط و مقررات قانون نظام صنفی مشمول اسقاط شرایط و در کمیسیون نظارت شهرستان مصوب گردید.
رسول رئیس جعفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد سرخس از روستای کچولی که همجوار منطقه آزاد واقع شده بازدید کرد.
نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد سرخس با جمعی از بانوان کارآفرین شهرستان برگزار شد.
رئیس اداره راهداری و حملونقل جادهای سرخس درباره رعایت مسائل ایمنی در پروژه آسفالت جاده روستای کندکلی گفت: اداره راهداری و حملونقل جادهای سرخس بر روند اجرای پروژه نظارت دارد و پیمانکار نیز با استفاده از پرچمداران، پروژه را پیش میبرد.
Δ