نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
صمد خواجه در توضیحات خود به خبرنگار سرخس خبر گفت: دو شب پیش، در یک حادثه غیرعمد، یک دستگاه خودرو با تجهیزات کافوی شماره ۳۷ در خیابان سجاد سرخس برخورد کرده و خسارت قابل توجهی به آن وارد کرد.
وی افزود: این اتفاق باعث قطع شدن خطوط ارتباطی تعداد زیادی از مشترکان در محدودههای امامت شرقی، خیابان سجاد و مصلیها شده است.
خواجه با اشاره به عمق خسارتها تاکید کرد: به دلیل آسیب به بخشهای اصلی کافو، برای حل این مشکل لازم است تجهیزات جدیدی از مراکز استان به شهرستان منتقل و نصب شوند.
ایشان در پایان اظهار داشت: با در نظر گرفتن زمان لازم برای تأمین و ارسال این قطعات، انتظار داریم در صورت تسریع در تخصیص لوازم، این مشکل ظرف حداکثر ۱۰ روز کاری آینده به طور کامل برطرف شود و ارتباطات به حالت عادی بازگردد.
خبرنگار: سهیل رضازاده مقدم
پایان خبر/س
با برگزاری اولین جلسه کمیسیون نظارت شهرستان سرخس ۸ نفر از اعضای اتحادیه های صنفی و یک رییس اتحادیه و عضو هیات رئیسه اتاق اصناف شهرستان وفق ضوابط و مقررات قانون نظام صنفی مشمول اسقاط شرایط و در کمیسیون نظارت شهرستان مصوب گردید.
رسول رئیس جعفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد سرخس از روستای کچولی که همجوار منطقه آزاد واقع شده بازدید کرد.
نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد سرخس با جمعی از بانوان کارآفرین شهرستان برگزار شد.
رئیس اداره راهداری و حملونقل جادهای سرخس درباره رعایت مسائل ایمنی در پروژه آسفالت جاده روستای کندکلی گفت: اداره راهداری و حملونقل جادهای سرخس بر روند اجرای پروژه نظارت دارد و پیمانکار نیز با استفاده از پرچمداران، پروژه را پیش میبرد.
Δ