پلمپ دو واحد صنفی فاقد پروانه کسب در سرخس

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان سرخس از پلمپ دو واحد صنفی متخلف و فاقد پروانه کسب در راستای اجرای مصوبات قرارگاه نظارت مؤثر بر بازار و ساماندهی واحدهای صنفی خبر داد.

جواد خالقی در گفت‌وگو با خبرنگار سرخس خبر اظهار کرد: در ادامه بازرسی‌های قرارگاه نظارت مؤثر بر بازار و با هدف ساماندهی واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب در شهرستان سرخس، دو واحد صنفی متخلف با همکاری اداره نظارت بر اماکن عمومی و تیم بازرسی قرارگاه پلمپ شدند.

وی افزود: این اقدام پس از اخطارهای متعدد به متصدیان این واحدها و عدم اقدام آنان برای دریافت پروانه کسب در مهلت قانونی انجام شده است.

رئیس اداره صمت سرخس با اشاره به مصوبات قرارگاه نظارت مؤثر بر بازار گفت: با هماهنگی دستگاه قضایی و نیروی انتظامی، روند برخورد با واحدهای صنفی غیرمجاز در شهرستان در دستور کار قرار دارد و واحدهایی که با وجود دریافت اخطار کتبی نسبت به اخذ مجوز فعالیت اقدام نکنند، توسط اداره نظارت بر اماکن عمومی پلمپ خواهند شد.

خالقی از صاحبان واحدهای صنفی فاقد پروانه کسب خواست در اسرع وقت با مراجعه به سامانه ملی مجوزها نسبت به دریافت مجوز فعالیت اقدام کنند تا مشمول پلمپ واحد صنفی و خسارت‌های ناشی از تعطیلی کسب‌وکار نشوند.

وی تأکید کرد: بر اساس ماده ۱۲ قانون نظام صنفی، تمامی افراد صنفی موظف هستند پیش از تأسیس هر نوع واحد صنفی یا اشتغال به کسب و حرفه، نسبت به اخذ پروانه کسب اقدام کنند.

پایان پیام/ع