نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش سرخسخبر، سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان با اشاره به اینکه شاگردانش در دو تورنمنت داخلی و خارجی محک خواهند خورد، تصریح کرد: حضور در جام رحیم علیآبادی و تورنمنت ترکیه در برنامه ما است. بعضی نفراتمان باید در تورنمنت خارجی محک بخورند و برخی در جام داخلی. تورنمنت جام پیروزی ترکیه با حضور چند کشور مدعی برگزار خواهد شد و به همین دلیل این تورنمنت سطح بالایی خواهد داشت.
محسن سوریان در خصوص کشتی گیران و تیم های شرکت کننده حاضر در جام رحیم علی آبادی گفت: در این مسابقات در هر وزن ۸ نفر به رقابت خواهند پرداخت، ضمن اینکه حضور تیم های مجارستان، ارمنستان و آذربایجان نیز قطعی شده است.
وی در خصوص زمان برگزاری این دو تورنمنت گفت: تورنمنت جام پیروزی ترکیه روز های ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد و جام رحیم علیآبادی نیز طی روزهای ۱۸ و ۱۹ اردیبهشت ماه به میزبانی شهرستان سرخس استان خراسان رضوی برگزار می شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: نفرات برتر این دو تورنمنت (جام داخلی رحیم علیآبادی و تورنمنت پیروزی ترکیه) به اردویهای بعدی جهت حضور در مسابقات قهرمانی آسیا و مسابقات قهرمانی جهان دعوت خواهند شد.
انتهای پیام/م.ع
میلیونها عاشق از سراسر جهان خود را به جاده عشق رساندهاند؛ مسیر نجف تا کربلا این روزها پر از پرچم و نوای «لبیک یا حسین (ع)» است.
به مناسبت روز خبرنگار، دقایقی پیش سرهنگ مجید آذرکیش، فرمانده سپاه سرخس به همراه سعیدی مسئول روابط عمومی سپاه ناحیه سرخس از تحریریه پایگاههای خبری نسیم سرخس و سرخسخبر بازدید و روز خبرنگار را تبریک گفتند.
Δ