کشف ۲۰ فقره سرقت در سرخس/ سه متهم دستگیر شدند

فرمانده انتظامی سرخس از دستگیری سه متهم و کشف ۲۰ فقره سرقت از مجتمعهای مسکونی و اماکن دولتی و خصوصی این شهرستان خبر داد.
سرهنگ حسن مومن در گفتوگو با خبرنگار سرخس خبر گفت: در پی گزارش سرقتهای سریالی از مجتمعهای مسکونی و اماکن دولتی و خصوصی در شهر سرخس، رسیدگی به موضوع در دستور کار مأموران کلانتری ۱۱ امام خمینی(ره) قرار گرفت.
فرمانده انتظامی سرخس افزود: بررسیهای میدانی مأموران نشان داد بیشتر این سرقتها در ساعات خلوت صبح و عصر رخ داده و سارقان با ورود به مجتمعهای مسکونی و اماکن دولتی و خصوصی فاقد نگهبان، اقدام به سرقت لوازمی از جمله آبسردکن، آبگرمکن دیواری، پمپ آب و لولههای مسی کولرهای گازی کردهاند.
وی ادامه داد: مأموران دایره تجسس کلانتری ۱۱ امام خمینی(ره) با بررسی پروندهها، تجمیع اطلاعات و هماهنگی مقام قضایی، سه متهم را شناسایی و دستگیر کردند.
سرهنگ مومن اظهار کرد: متهمان در بازجوییها و در مواجهه با مستندات پلیس، به ۲۰ فقره سرقت از مجتمعهای مسکونی و اماکن دولتی و خصوصی اعتراف کردند.
فرمانده انتظامی سرخس تصریح کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی، برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
خبرنگار: احسان بابائی
پایان پیام/



سرقت،درسرخس،مضلومیت،نیروی،انتظامی،واقعا،جای،تعجب