رفتن به محتوای اصلی

امام جمعه سرخس: هر اقدامی که به انسجام اجتماعی خدشه وارد کند، ممنوع است

امام جمعه سرخس با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت هفته وحدت گفت: تأکید رهبر انقلاب بر ممنوعیت هر اقدامی که به انسجام اجتماعی آسیب بزند، یک توصیه ساده نیست، بلکه فرمانی قاطع است و همه مردم باید با حفظ وحدت و همدلی، مانع تحقق توطئه‌های دشمنان شوند.

اندازه متن

به گزارش خبرنگار سرخس ‌خبر، حجت‌الاسلام حسن صباغیان، امام جمعه شهرستان سرخس، با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت هفته وحدت و میلاد باسعادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، گفت: هر رفتار، گفتار، کنش یا اقدامی که به وحدت و انسجام اجتماعی آسیب وارد کند، ممنوع است و نباید زمینه سوءاستفاده دشمن را فراهم کند.

وی با بیان اینکه وحدت از مبانی مهم اسلام و از اصول مورد تأکید قرآن کریم است، اظهار کرد: پیامبر اکرم(ص)، ائمه اطهار(ع) و امام خمینی(ره)، رهبر معظم انقلاب و شهیدان انقلاب اسلامی همواره بر ضرورت وحدت و انسجام جامعه اسلامی تأکید داشته‌اند.

امام جمعه سرخس افزود: وحدت به معنای درهم‌تنیده شدن رشته‌های یک جامعه است و هنگامی که این رشته‌ها در کنار یکدیگر قرار گیرند، ریسمانی محکم شکل می‌گیرد که به آسانی گسسته نمی‌شود.

صباغیان با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر ممنوعیت هر اقدامی که به ضرر انسجام اجتماعی باشد، تصریح کرد: این سخن صرفاً یک توصیه یا پیشنهاد نیست، بلکه یک فرمان قاطع و مبتنی بر تفقه و اجتهاد است که باید مورد توجه همه مردم و مسئولان قرار گیرد.

وی ادامه داد: هر رفتار، کنش، نوشته، سخن، کنایه و حتی سکوتی که به وحدت جامعه آسیب وارد کند، چه از روی آگاهی و چه ناآگاهی، می‌تواند به نفع دشمن تمام شود؛ بنابراین همه باید برای حفظ انسجام و همدلی در جامعه تلاش کنیم.

امام جمعه سرخس با تأکید بر ضرورت اتحاد امت اسلامی در برابر توطئه‌های دشمنان، گفت: باید در برابر توطئه‌های استکبار جهانی، به‌ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی، با انسجام و همدلی ایستادگی کنیم؛ چراکه اگر جامعه اسلامی به یک امت واحد و ید واحد تبدیل شود، دشمن توان ضربه زدن به آن را نخواهد داشت.

صباغیان همچنین حضور مردم در خیابان‌ها، خدمت‌رسانی مسئولان و تلاش نیروهای مسلح برای تأمین امنیت کشور و مرزهای ایران را از جلوه‌های وحدت دانست و خاطرنشان کرد: این همراهی و حضور، نشان‌دهنده انسجام و همدلی مردم و مسئولان است.

وی در پایان نسبت به تلاش دشمن برای ایجاد شکاف در جامعه هشدار داد و گفت: باید مراقب فتنه‌ها و توطئه‌های دشمن باشیم؛ چراکه امروز بخشی از این فتنه‌ها از جنس شناختی و ادراکی است و دشمن تلاش می‌کند با تأثیرگذاری بر افکار و برداشت‌های جامعه، به وحدت و انسجام مردم خدشه وارد کند.

خبرنگار: سهیل رضازاده مقدم

پایان پیام/س

۰ دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود. نام و شماره همراه برای مدیر ثبت می‌شود و شماره همراه در سایت نمایش داده نمی‌شود.