تمام روستاهای واجد شرایط سرخس گازدار شدند

فرماندار سرخس از گازرسانی به ۱۰۰ درصد روستاها و مناطق واجد شرایط شهرستان خبر داد و گفت در حال حاضر ۹۷ درصد جمعیت و مناطق سرخس از گاز طبیعی برخوردار هستند.
به گزارش سرخس خبر، در روز چهارشنبه چهارم شهریورماه و همزمان با سومین روز از هفته دولت، پروژه ایستگاه چاههای حفاظت و گازرسانی به روستاهای بغبغو و معدن شهرستان سرخس با حضور مجید بیکی، فرماندار شهرستان سرخس، سید احسان قاضیزاده هاشمی، نماینده مردم سرخس، فریمان و بخش احمدآباد در مجلس شورای اسلامی، رئیس اداره گاز و جمعی از مسئولان شهرستان به بهرهبرداری رسید.
مجید بیکی، فرماندار شهرستان سرخس، در این مراسم با اشاره به توسعه شبکه گازرسانی در شهرستان اظهار کرد: اکنون ۹۷ درصد جمعیت و مناطق شهرستان سرخس از نعمت گاز طبیعی برخوردار هستند و ۱۰۰ درصد روستاها و مناطق واجد شرایط گازرسانی شهرستان گازدار شدهاند.
وی افزود: تنها ۳ درصد باقیمانده از مناطق شهرستان به دلیل نداشتن شرایط و ضوابط لازم، امکان گازرسانی ندارند.
پروژه گازرسانی به روستاهای بغبغو و معدن با اعتباری بالغ بر ۳۵۴ میلیارد ریال اجرا و همزمان با هفته دولت به بهرهبرداری رسید.
پایان پیام/ع




۰ دیدگاه