پیام ارسالی مخاطبان | درخواست شفافسازی درباره ملاکهای انتخاب داوطلبان استخدام منطقه آزاد سرخس

جمعی از داوطلبان جوان و بومی با ارسال پیامی خواستار شفافسازی درباره نحوه انتخاب افراد معرفیشده به کانون ارزیابی در فرآیند استخدام منطقه آزاد سرخس شدند.
به گزارش سرخس خبر، جمعی از داوطلبان جوان و بومی با ارسال پیام زیر خواستار شفافسازی درباره نحوه انتخاب افراد معرفیشده به کانون ارزیابی در فرآیند استخدام منطقه آزاد سرخس شدند:
«موضوع: درخواست شفافسازی در خصوص ملاکهای انتخاب داوطلبان
با سلام
احتراماً به استحضار میرساند در آگهی استخدامی منطقه آزاد سرخس، بر اولویت «جوانان بومی» و «عدم تصدی بیش از یک شغل» تأکید شده است. اما متأسفانه در فهرست پذیرفتهشدگان کانون ارزیابی، افرادی مشاهده میشوند که:
اولاً سالهاست شاغل بوده و حتی دارای استخدام پیمانی دولت هستند و برخی نیز در آستانه رسمی شدن قرار دارند.
ثانیاً دارای سوابق کاری طولانی، حتی بیش از ۲۰ سال، هستند که به اعتقاد ما با اولویت اعلامشده برای «جوانان» همخوانی ندارد.
چگونه ممکن است در حالی که تعداد زیادی از جوانان تحصیلکرده و جویای کار بومی در این آزمون شرکت کردهاند، افرادی با موقعیت شغلی تثبیتشده در اولویت قرار بگیرند؟ این موضوع از نگاه ما نه با متن فراخوان همخوانی دارد و نه با عدالت اجتماعی.
ما به عنوان جمعی از داوطلبان، خواستار شفافسازی درباره نحوه امتیازدهی و بررسی انطباق شرایط پذیرفتهشدگان با ضوابط و شرایط اعلامشده در فراخوان هستیم.
انتظار میرود منطقه آزاد سرخس به عنوان نماد تحول در منطقه، در اجرای دقیق قوانین و حمایت از اشتغال جوانان بومی پیشگام باشد.
با احترام
جمعی از داوطلبان جوان و بومی»
پایان پیام/ع



۰ دیدگاه