رفتن به محتوای اصلی

ایران امروز در برابر آمریکا در موضع تهاجمی قرار دارد/ باید راوی پیشرفت و قدرت ایران باشیم

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه سرخس با تأکید بر اینکه هیمنه آمریکا در جهان رو به افول است، گفت: امروز ایران در برابر فشارها و تهدیدهای دشمن در موضع تهاجمی قرار دارد و باید با تکیه بر پیشرفت‌های علمی، فناوری و دستاوردهای کشور، روایتگر قدرت ایران و تقویت‌کننده امید در جامعه باشیم.

اندازه متن

به گزارش خبرنگار سرخس ‌خبر، حجت‌الاسلام مقدم، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه سرخس، با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب درباره افول قدرت آمریکا اظهار کرد: حتی بسیاری از اندیشمندان و نظریه‌پردازان آمریکایی و اروپایی نیز به روند افول قدرت آمریکا اذعان کرده‌اند و این موضوع تنها یک ادعای داخلی نیست.

وی با بیان اینکه آمریکا در سال‌های اخیر با شکست‌های متعددی در منطقه مواجه شده است، افزود: شکست آمریکا در افغانستان و عراق نشان داد که این کشور برخلاف ادعاهای خود، با محدودیت‌ها و مشکلات جدی در عرصه بین‌المللی روبه‌رو است.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه سرخس با اشاره به تحولات اخیر منطقه و تنگه هرمز تصریح کرد: امروز جمهوری اسلامی ایران صرفاً در موضع دفاعی قرار ندارد، بلکه با قدرت در برابر فشارهای دشمن ایستاده است و نیروهای مسلح کشور در عرصه‌های مختلف، ابتکار عمل را در دست گرفته‌اند.

مقدم ادامه داد: دشمن تلاش می‌کند با ایجاد تصویری از ضعف و ناتوانی ایران، افکار عمومی را تحت تأثیر قرار دهد؛ در حالی که باید از بیان روایت‌های منفی و صرفاً برجسته کردن مشکلات پرهیز کنیم و در کنار نقد ضعف‌ها، پیشرفت‌ها و ظرفیت‌های کشور را نیز برای مردم بیان کنیم.

وی با تأکید بر ضرورت «روایت پیشرفت» گفت: جمهوری اسلامی ایران در چهار دهه گذشته در حوزه‌های مختلف علمی و فناوری دستاوردهای قابل توجهی داشته و امروز در برخی حوزه‌ها در زمره کشورهای پیشرفته جهان قرار دارد.

مقدم با اشاره به پیشرفت‌های ایران در حوزه‌هایی همچون فناوری‌های پزشکی، سلول‌های بنیادی، تجهیزات پزشکی، رباتیک، صنایع پیشرفته، فناوری‌های مرتبط با انرژی و دیگر عرصه‌های علمی اظهار کرد: این دستاوردها نتیجه تلاش دانشمندان و جوانان ایرانی است و باید این پیشرفت‌ها برای جامعه به‌ویژه نسل جوان تبیین شود.

وی افزود: امروز دانشمندان و متخصصان ایرانی در بسیاری از حوزه‌ها با وجود تحریم‌ها و فشارهای خارجی به فعالیت خود ادامه می‌دهند و برای پیشرفت کشور تلاش می‌کنند. این تلاش‌ها نمونه‌ای از جهاد علمی است که باید به درستی برای مردم روایت شود.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه سرخس همچنین بر ضرورت تقویت وحدت در جامعه تأکید کرد و گفت: یکی از مهم‌ترین اهداف دشمن، ایجاد تفرقه، نفاق، اختلاف و انشقاق در جامعه است؛ بنابراین باید اختلاف سلیقه‌ها را مدیریت کنیم و در برابر توطئه‌های دشمن، یکدل و متحد باشیم.

مقدم با تأکید بر ضرورت امیدآفرینی در جامعه، به‌ویژه در میان جوانان، اظهار کرد: نباید اجازه دهیم روایت دشمن از واقعیت‌های ایران بر افکار عمومی غلبه کند. جوانان باید هم مشکلات کشور را بشناسند و هم از ظرفیت‌ها، پیشرفت‌ها و توانمندی‌های ایران آگاه باشند.

وی در پایان با اشاره به برخی منابع برای آشنایی بیشتر با دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران گفت: مطالعه آثاری همچون «گام تمدن‌ساز»، «صعود ۴۰ ساله» و «نزدیک قله» می‌تواند به شناخت بهتر دستاوردها و پیشرفت‌های کشور کمک کند و زمینه را برای تقویت امید و اعتماد به توانمندی‌های داخلی فراهم سازد.

پایان پیام/س

۰ دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود. نام و شماره همراه برای مدیر ثبت می‌شود و شماره همراه در سایت نمایش داده نمی‌شود.