رفتن به محتوای اصلی

توانیر: دمای کشور در هفته نخست مهر ۶ درجه گرم‌تر از سال گذشته است

شرکت توانیر با اشاره به تداوم هوای گرم در آغاز پاییز اعلام کرد: میانگین دمای کشور در هفته نخست مهرماه حدود ۶ درجه سانتی‌گراد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته پیش‌بینی شده و مدیریت مصرف برق همچنان ضروری است.

اندازه متن

به گزارش سرخس خبر، شرکت توانیر با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با وجود آغاز فصل پاییز، شرایط دمایی کشور در روزهای پیش‌رو همچنان تابستانی است و میانگین دمای کشور در هفته نخست مهرماه حدود ۶ درجه سانتی‌گراد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته پیش‌بینی شده است.

در این اطلاعیه آمده است: تداوم شرایط گرم، به‌ویژه در مناطق جنوبی کشور، موجب استمرار استفاده از وسایل سرمایشی و باقی ماندن بار سرمایشی قابل توجه بر شبکه برق شده است.

شرکت توانیر از مشترکان خواست صرفاً بر اساس کاهش دما یا خنک‌تر شدن هوای محل سکونت خود، از ضرورت مدیریت مصرف برق غافل نشوند؛ چراکه شرایط دمایی در مقیاس کل کشور بر وضعیت شبکه برق اثرگذار است.

بر اساس این اطلاعیه، میانگین دمای کشور در روزهای ابتدایی هفته همچنان در سطح بالایی قرار دارد و همراهی مشترکان در سراسر کشور برای مدیریت مصرف برق ضروری است.

توانیر همچنین از مشترکان خواست از چهارم مهرماه تا روز دوشنبه، با مدیریت مصرف برق به‌ویژه در ساعات اوج مصرف، به پایداری شبکه و استمرار تأمین برق کمک کنند.

در پایان این اطلاعیه تأکید شده است: پاییز تقویمی آغاز شده، اما گرمای هوا و بار سرمایشی شبکه برق همچنان ادامه دارد و همراهی چندروزه مردم در مدیریت مصرف، نقش مهمی در حفظ پایداری شبکه برق خواهد داشت.

پایان پیام/ع

گفت‌وگوی مخاطبان

۰ دیدگاه

نوشتن دیدگاه

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است؛ شما می‌توانید آغازگر گفت‌وگو باشید.

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود. نام و شماره همراه برای مدیر ثبت می‌شود و شماره همراه در سایت نمایش داده نمی‌شود.