امام جمعه سرخس: تلاش مسئولان باید این باشد که مشکلات سرخس که بارها و بارها بیان شده، حل شود

امام جمعه سرخس گفت: تلاش مسئولان باید برای این باشد که مشکلات شهرستان سرخس که بارها و بارها بیان شده، حل شود؛ زیرساخت‌های خوبی در سرخس ایجاد شده و راه برای توسعه سرخس باز شده است.

به گزارش خبرنگار سرخس خبر، حجت‌الاسلام محمد بختیاری در مراسم تکریم و معارفه فرماندار سرخس، گفت: دولتی که با توکل به خدا و باورهای دینی سر کار بیاید و حفظ ارزش‌های دینی سرلوحه کار آن باشد، قطعا آن دولت نیز بهترین خدمات را خواهد داشت.

امام جمعه سرخس بیان کرد: حل برخی مشکلات زمان می‌برد زیرا مشکلات، مشکلات عمیق است.

وی با اشاره به سفر رئیس جمهور به شهرستان سرخس، گفت: من از طرف مردم ولایی شهرستان سرخس از رئیس جمهور تشکر می‌کنم که حضور ایشان منشاء خیر و برکت شد.

حجت‌الاسلام بختیاری عنوان کرد: هر چه برای مردم خدمت شود کم است چون مردم ولی‌نعمتان ما هستند.

امام جمعه سرخس افزود: تلاش مسئولان باید برای این باشد که مشکلات شهرستان سرخس که بارها و بارها بیان شده، حل شود؛ زیرساخت‌های خوبی در سرخس ایجاد شده و راه برای توسعه سرخس باز شده است.

انتهای پیام/