نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش سرخسخبر، یکی از مخاطبان با ارسال پیامی به این رسانه نوشت:
سلام علیکم مطلبی دارم با آقای نعمتی مدیر محترم راه آهن سرخس ایستگاه مسافری راه آهن سرخس با توجه به رده بندی حومه ایی بودن مشخص است که صرفا برای خدمترسانی و تسهیل حمل و نقل مسافر بوده است، حال که بیش از نود درصد صادرات ریلی کشور از این مسیر انجام میشود و درآمد سرشاری را به همراه داشته آیا لازم نبوده که از باب رعایت مسئولیت اجتماعی هم که شده اقدامی در جهت آسان گیری و تسهیل در رفت و آمد مردم ایجاد کرد!!! اینکه ایستگاه سوار منتقل شود به نزدیکترین مکان به شهر سرخس شاید خواسته زیادی باشد و یا اینکه ظرفیت هر رام قطار را افزایش داد یک آرمان نشدنی باشد و یا تدارک دیدن اتوبوس و مینی بوس به تعداد لازم جهت سرویس دهی به مردم یک مطالبه ی زیادی از حق باشد اما این بستن ورودی ایستگاه و محل ایست و توقف سواری ها و مینی بوس ها واقعا یک اقدام غیر منصفانه و بی سلیقگی محض بود. سالهاست که مردم بدون مشکل و حاشیه از شرایط قبلی بهره میبردند (حداقل در رام های حرکتی از سرخس به مشهد هیچ مشکلی اعم از ترافیک و… نداشته است) و شاید چند دقیقه ایی در زمانهای ورود قطار مشهد به سرخس اندک ترافیکی ایجاد میشد که خود مردم آن را با سعه صدر تحمل و حل میکردند. سوالی دارم! اگر پدر یا مادر شما که کهولت سن داشته باشند و یا مریضی به همراه داشته باشند با چه مشقتی باید خود را به ایستگاه برسانند؟!!! خواهشمندیم، ما از طلا شدن منصرف شده ایم و مرحمت کرده ما را مس کنید.
پایان پیام/ع
با برگزاری اولین جلسه کمیسیون نظارت شهرستان سرخس ۸ نفر از اعضای اتحادیه های صنفی و یک رییس اتحادیه و عضو هیات رئیسه اتاق اصناف شهرستان وفق ضوابط و مقررات قانون نظام صنفی مشمول اسقاط شرایط و در کمیسیون نظارت شهرستان مصوب گردید.
رسول رئیس جعفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد سرخس از روستای کچولی که همجوار منطقه آزاد واقع شده بازدید کرد.
نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد سرخس با جمعی از بانوان کارآفرین شهرستان برگزار شد.
رئیس اداره راهداری و حملونقل جادهای سرخس درباره رعایت مسائل ایمنی در پروژه آسفالت جاده روستای کندکلی گفت: اداره راهداری و حملونقل جادهای سرخس بر روند اجرای پروژه نظارت دارد و پیمانکار نیز با استفاده از پرچمداران، پروژه را پیش میبرد.
Δ