نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش سرخس خبر؛ سرهنگ حسین سیفی، جانشین مرزبانی استان بیان کرد: در پی گزارش یک فقره نزاع فردی و تیراندازی منجر به قتل در حوزه سرزمینی هنگ مرزی، بلافاصله مامورین این فرماندهی وارد عمل شده و موضوع را در دستور کار اطلاعاتی و عملیاتی خود قرار دادند.
سرهنگ سیفی در ادامه افزود: مرزبانان در اقدامی هماهنگ، با استفاده از ظرفیت منابع و مخبرین و انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی، مظنون اصلی قتل که قصد خروج از شهرستان را داشت در کمتر از سه ساعت شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کردند.
جانشین مرزبانی استان در ادامه با قدردانی از تلاشهای همرزمانش، بیان کرد: متهم پس از دستگیری به دستگاه قضایی معرفی و تحقیقات بیشتر جهت رمزگشایی از علت و نیت قتل در دست اقدام میباشد.
سرهنگ سیفی در پایان خاطرنشان کرد: مرزبانان هوشیار و پرتلاش با اشرافیت اطلاعاتی و اقدامات عملیاتی سریع در مواجهه با هرگونه اقدامات هنجارشکنانه برخورد و دستبند قانون محکم تر از قبل بر دستان مجرمین خواهد خورد.
پایان پیام/ع
در پی اشراف اطلاعاتی و عملیات مشترک پاسداران گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه سرخس و پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی این شهرستان، دو مزرعه کشت خشخاش در منطقهای صعبالعبور شناسایی و امحا شد.
فرمانده مرزبانی خراسان رضوی گفت: باند بین المللی قاچاق مواد مخدر و قرص های ترامادول با هوشیاری مرزبانان هنگ مرزی سرخس شناسایی و متلاشی شد.
فرمانده مرزبانی خراسان رضوی گفت: مرزبانان پست و کنترل مرزی گمرک هنگ سرخس موفق به کشف ۵۷ عدد باطری مستعمل تریلی بدون مجوز و قاچاق به ارزش بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال شدند.
رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی گفت: سه متهم به گروگانگیری در مشهد شناسایی و در سرخس دستگیر شدند و فرد ربوده شده پس از پنج روز به خانوادهاش بازگشت.
Δ