نشست شورای سیاست‌گذاری هیئت اندیشه‌ورز سرخس با محوریت ایده‌های نو و چهره‌های ماندگار برگزار شد

در نشست شورای سیاست‌گذاری هیئت اندیشه‌ورز شهرستان سرخس، بر بهره‌گیری از ایده‌های نو، شناسایی چهره‌های شاخص علمی و فرهنگی و تقویت ارتباط میان نخبگان و نهادهای اجرایی تأکید شد.

به گزارش سرخس خبر، جلسه شورای سیاست‌گذاری هیئت اندیشه‌ورز شهرستان سرخس با حضور مجید بیکی فرماندار شهرستان، حسن ارشادی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی، حسین انصاری‌فر مشاور فرماندار و جمعی از اعضای مرتبط در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

در این نشست، موضوعاتی از جمله بهره‌گیری از ایده‌های نوین در راستای اجرای سیاست‌های دولت وفاق ملی، افزایش مشارکت اجتماعی، شناسایی چهره‌های شاخص شهرستان و تقدیر از چهره‌های ماندگار علمی، ادبی و فرهنگی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین بر استفاده از ظرفیت نخبگان شهرستان در تصمیم‌سازی‌های کلان و تقویت ارتباط میان نهادهای اجرایی و جامعه نخبگانی تأکید شد.

در پایان جلسه، مجید بیکی فرماندار شهرستان سرخس ضمن قدردانی از تلاش‌های اعضای هیئت اندیشه‌ورز، دستورات لازم جهت پیگیری مصوبات و اجرای پیشنهادات مطرح‌شده را صادر کرد.

پایان پیام/ع