نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش سرخس خبر، جلسه شورای ترافیک شهرستان سرخس با محوریت کاهش تصادفات و ارتقای ایمنی و با حضور فرماندار شهرستان برگزار شد.
مجید بیکی فرماندار سرخس در جلسه شورای ترافیک بر اجرای مصوبات قبلی تأکید کرد.
در این نشست، موضوعاتی چون برخورد با حفاریهای غیرمجاز، اجرای طرحهای کارشناسی ترافیکی و ساماندهی موتورسیکلتها مطرح و بر نقش پلیس، شهرداری، آموزشوپرورش و مساجد در فرهنگسازی تأکید شد.
پایان خبر/س
با برگزاری اولین جلسه کمیسیون نظارت شهرستان سرخس ۸ نفر از اعضای اتحادیه های صنفی و یک رییس اتحادیه و عضو هیات رئیسه اتاق اصناف شهرستان وفق ضوابط و مقررات قانون نظام صنفی مشمول اسقاط شرایط و در کمیسیون نظارت شهرستان مصوب گردید.
رسول رئیس جعفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد سرخس از روستای کچولی که همجوار منطقه آزاد واقع شده بازدید کرد.
نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد سرخس با جمعی از بانوان کارآفرین شهرستان برگزار شد.
رئیس اداره راهداری و حملونقل جادهای سرخس درباره رعایت مسائل ایمنی در پروژه آسفالت جاده روستای کندکلی گفت: اداره راهداری و حملونقل جادهای سرخس بر روند اجرای پروژه نظارت دارد و پیمانکار نیز با استفاده از پرچمداران، پروژه را پیش میبرد.
Δ