رفتن به محتوای اصلی

کاهش 6٢درصدی پروازهای داخلی و ٨٣ درصدی پروازهای خارجی در فرودگاه مشهد

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی از کاهش ۶۵ درصدی مسافر و ۶۲ درصدی پرواز‌ خبر داد.

این خبر به نقل از روابط عمومی فرودگاه هاشمی‌نژاد مشهد بازنشر شده است.
اندازه متن

به گزارش سرخس خبر به نقل از روابط عمومی فرودگاه هاشمی‌نژاد مشهد، محمود امانی بنی به ابلاغیه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مبارزه با کرونا اشاره و اظهار کرد: بر اساس این ابلاغیه  مبنی بر محدودیت‌های سفر در پیک پنجم کرونا در کشور و تقلیل ۵۰ درصدی پروازها، از روز دوشنبه ۲۵ مردادماه ۱۴۰۰، کاهش همه پروازهای فرودگاه مشهد به کمتر از  ۶۵ درصد صورت پذیرفته است.

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی ادامه داد: در پروازهای خارجی تا ۸۳ درصد کاهش مسافر و پرواز داشته‌ایم.

وی اضافه کرد: با توجه به وضعیت کرونایی شهر مشهد حجم پروازهای این فرودگاه تا ۶۲ درصد و حجم مسافر تا ۶۵ درصد کاهش یافته و تمام مجوز پروازهای فوق‌العاده باطل و به شرکت‌های هواپیمایی نیز این موضوع اعلام شده‌ است.

امانی بنی گفت: پروتکل‌های بهداشتی نیز در فرودگاه مشهد تشدید شده و اقدامات پیشگیرانه توسط مسئولان فرودگاهی نظارت و با جدیت دنبال می‌شود.

انتهای پیام/ع

۰ دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود. نام و شماره همراه برای مدیر ثبت می‌شود و شماره همراه در سایت نمایش داده نمی‌شود.