نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش پایگاه خبری سرخس خبر به نقل از ایرنا، سرهنگ محمد قانعینژاد افزود: چهار هزار و ۸۵۰ مورد از این موارد اعمال قانون توسط دوربینها و هزار و ۶۳ مورد جریمه نیز توسط ماموران پلیس صورت گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین دیروز رانندگان ۲ هزار و ۳۴ دستگاه خودرو غیربومی از پلیس خراسان رضوی تذکر گرفتند.
سرهنگ قانعینژاد اضافه کرد: رانندگان هزار و ۵۲۷ دستگاه خودرو نیز دیروز از ورودی شهرهای استان بازگردانده شدند.
انتهای پیام/ع
فرمانده هنگ مرزی سرخس از کشف ۹۲۰ لیتر سوخت قاچاق توسط مرزبانان این هنگ خبر داد.
مدیرعامل پالایشگاه گاز شهید هاشمینژاد با بیان اینکه پالایشگاه شهید هاشمینژاد میزان هشت درصد نیاز گازی کشور را تامین میکند، بیان کرد: باتوجه به رویکرد جمهوری اسلامی که تامین گاز باید برای همه اقشار مردم انجام شود، گاز ۶ استان کشور را تامین میکردیم، اما اکنون با توجه به افزایش مصارف، در زمستان گاز خراسان رضوی و بخشهایی از خراسان شمالی و جنوبی را تامین میکنیم.
سرهنگ حسن مومن به عنوان فرمانده انتظامی شهرستان سرخس معارفه شد.
امام جمعه سرخس با انتقاد از عدم اجرای تعرفه گرمسیری برای مردم سرخس و همچنین قطعیهای مکرر برق از نمایندگان مجلس خواستار استیضاح وزیر نیرو شد.
Δ