نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش سرخسخبر به نقل از فرماندهی مرزبانی خراسان رضوی، سرهنگ محمد محمودی بیان کرد: در اجرای پنجمین مرحله طرح پیشگیری و مقابله با قاچاق كالا و ارز و در پی كسب خبر مبنی بر قاچاق سوخت توسط فردی با هویت معلوم، ماموران گروهان مرزی پل خاتون با طرح و برنامهریزی عملیاتی و اطلاعاتی لازم و پس از اطلاع از اینكه نامبرده قصد انتقال سوخت به استانهای جنوبی كشور را دارد شناسایی شد.
فرمانده هنگ مرزی سرخس در ادامه عنوان کرد: مرزبانان پس از هماهنگی لازم اكیپی به محل سكونت نامبرده اعزام و با رعایت تمام موازین شرعی و قانونی منزل وی را مورد بازرسی قرار دادند.
وی افزود:ماموران در بازرسی از داخل خودرو ۴ گالن ۱۲۰ لیتری و یك عدد مشک پلاستیكی جمعاً به مقدار ۱۱۰۰ لیتر نفت قاچاق به ارزش تقریبی ۱۵۰ میلیون ریال كشف و متهم به همراه خودرو و اقلام مكشوفه تحویل مراجع مربوطه شد.
محمودی بیان کرد: مرزبانان هنگ سرخس با عزمی راسخ در راستای اهداف مرزبانی با افراد سودجو و فرصت طلب برخورد کرده و امید است روز به روز شاهد پیشبرد این امر باشیم.
پایان پیام/ع
یک نوزاد عجول سرخسی در حین انتقال مادر به بیمارستان، در آمبولانس به دنیا آمد.
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان رضوی در سفر به سرخس گفت: جاده حسنآباد، کندکلی و حتی آیلند ورودی شهر را هرچه سریعتر اجرا خواهیم کرد تا بخش عمدهای از مطالبات مردمی را به منصه ظهور برسانیم.
نمایشگاه «از مهارت تا کسب و کار» که به تازگی در محل دائمی نمایشگاههای مجتمع مسکونی شهید مهاجر سرخس برپا شده، به همت پالایشگاه گاز شهید هاشمینژاد سرخس و با هدف توسعه اشتغال و کارآفرینی و در راستای مسئولیتهای اجتماعی این شرکت انجام شده است.
روابط عمومی امور آبفای شهرستان سرخس در اطلاعیهای اعلام کرد: روستای رحمت آباد تحت پوشش این امور نبوده و به صورت خودگردان زیر نظر شورای اسلامی روستا است.
Δ