نام کاربری یا نشانی ایمیل
رمز عبور
مرا به خاطر بسپار
به گزارش سرخسخبر به نقل از قدس آنلاین، حسن نوریزاده عنوان کرد: یکی از دغدغههای اصلی دولت سیزدهم در حوزه اقتصادی خراسان رضوی تبدیل دو منطقه ویژه سرخس و دوغارون به منطقه آزاد بود که پس از رفت و برگشتهای بسیار این اهداف در دست تحقق است.
وی افزود: خوشبختانه اساسنامه منطقه آزاد دوغارون در هیأت دولت تصویب و ابلاغ شد که اتفاق مهمی در حوزه اقتصادی خراسان رضوی به شمار میرود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در ادامه گفت: تبدیل سرخس به منطقه آزاد اقتصادی سرخس نیز به صورت جدی در دست پیگیری است و براساس توافقات صورت گرفته یکشنبه هفته آینده اساسنامه این منطقه تصویب و ابلاغ خواهد شد وامیدواریم با تبدیل این دو منطقه به منطقه آزاد اقتصادی شاهد رونق بیشتر تجارت در خراسان رضوی باشیم.
گفتنی است پیش از این دوغارون منطقه ویژه اقتصادی بود که با تصویب اساسنامه آن به منطقه آزاد اقتصادی تبدیل شد.
پایان پیام/ع
رسول رئیس جعفری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد سرخس از روستای کچولی که همجوار منطقه آزاد واقع شده بازدید کرد.
منطقه آزاد و گمرک برای حل مشکلات کارخانه «طلای سفید» و جلوگیری از بیکاری کارگران وارد عمل شد.
سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی سرخس به طور رسمی به سامانه جامع گمرکی و پنجره واحد تجارت فرامرزی گمرک پیوست و کدهای گمرکی در محدوده سازمان منطقه آزاد سرخس تجمیع شد.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت سازمان منطقه آزاد تجاری ـ صنعتی سرخس، از پایان مهلت ارسال رزومه متقاضیان شرکت در نخستین فراخوان جذب مدیران این سازمان خبر داد و بر اجرای فرآیندی شفاف، تخصصمحور و مبتنی بر شایستهگزینی در انتخاب مدیران تأکید کرد.
Δ