انتخاب مدیرعامل و ترکیب هیئت‌مدیره منطقه آزاد سرخس در آستانه نهایی شدن است/ افتتاح یکی از پروژه‌های بسیار بزرگ سرخس در ۱۵ روز آینده

غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی، در گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه استانی صداوسیمای خراسان رضوی، با تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های اقتصادی استان، از آغاز بهره‌برداری یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های سرخس طی ۱۵ روز آینده و ارتقای موقعیت این شهرستان در کریدور شرق به غرب خبر داد و همچنین به نهایی شدن انتخاب مدیرعامل و ترکیب هیئت‌مدیره منطقه آزاد سرخس اشاره کرد.

به گزارش سرخس خبر، غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه استانی، بخشی از سخنان خود را به تبیین جایگاه راهبردی سرخس و روند پیشرفت پروژه‌های اقتصادی و حمل‌ونقل این شهرستان اختصاص داد.

مظفری با اشاره به سرمایه‌گذاری‌های خارجی در سرخس گفت: یکی از پروژه‌های بسیار بزرگ این شهرستان که توسط سرمایه‌گذار ترک در حال اجراست، ظرف ۱۵ روز آینده به بهره‌برداری می‌رسد. وی افزود: همچنین سرمایه‌گذار افغانستانی که پیش‌تر پالایشگاه بندرعباس را خریداری کرده بود، اکنون در سرخس در حال تکمیل پروژه دیگری است.

وی در ادامه به پروژه بندر خشک سرخس با سرمایه‌گذاری چین اشاره کرد و آن را از طرح‌های حیاتی کشور در کریدور شرق به غرب دانست و گفت: یک ماه قبل و همزمان با سفر به استان اوش قرقیزستان، بندر خشک کانتینری آن کشور افتتاح شد و نخستین محموله کانتینری چین از مسیر قرقیزستان به سرخس رسید؛ اقدامی که زمان حمل را از ۵۰ روز به ۱۰ روز کاهش داده است.

استاندار خراسان رضوی در بخش دیگری از این برنامه درباره برنامه‌های استان برای منطقه آزاد سرخس گفت: به دلیل موضوعات مربوط به مالکیت اراضی و لزوم دولتی شدن کامل ساختار مدیریتی، روند ایجاد منطقه آزاد زمان‌بر شد، اما اکنون انتخاب مدیرعامل و ترکیب هیئت‌مدیره در آستانه نهایی شدن است.

وی تأکید کرد: سرخس یکی از مرزهای پررونق کشور است و ظرفیت‌های بسیار وسیعی برای توسعه دارد؛ به‌ویژه در حوزه لجستیک، حمل‌ونقل ریلی و سرمایه‌گذاری خارجی.

پایان پیام/ع