اهدای ۶ ویلچر برقی و ۲۶ ویلچر مکانیکی به مددجویان بهزیستی سرخس

رئیس اداره بهزیستی شهرستان سرخس از اهدای ۶ دستگاه ویلچر برقی و کمکهزینه تأمین ۲۶ ویلچر مکانیکی به مددجویان تحت پوشش این نهاد با اعتباری بالغ بر ۱۵ میلیارد ریال خبر داد.
به گزارش خبرنگار سرخس خبر، کاظم برومند رئیس اداره بهزیستی شهرستان سرخس در مراسم تحویل ۶ دستگاه ویلچر برقی به معلولان تحت پوشش که در مرکز اختلالات رشدی و هوشی یاس و با حضور سید احسان قاضیزاده هاشمی نماینده مردم سرخس در مجلس شورای اسلامی، حجتالاسلام والمسلمین صباغیان امام جمعه شهرستان، مجید بیکی فرماندار سرخس و جمعی از اعضای شورای اداری برگزار شد، اظهار کرد: یکی از رویکردهای اصلی سازمان بهزیستی، توانمندسازی جامعه هدف است تا وابستگی مددجویان کاهش یافته و آنان بتوانند با کیفیت زندگی مطلوبتری مسیر زندگی خود را ادامه دهند.
وی با اشاره به تحقق وعده مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی در شهرستان سرخس افزود: در این مراسم ۶ دستگاه ویلچر برقی به مددجویان تحت پوشش تحویل شد که دو دستگاه آن با مشارکت آستان قدس رضوی و چهار دستگاه دیگر از محل اعتبارات ستادی سازمان بهزیستی تأمین شده است.
رئیس اداره بهزیستی سرخس ادامه داد: همچنین کمکهزینه تأمین ۲۶ دستگاه ویلچر مکانیکی نیز به مددجویان پرداخت شد که مجموع ارزش این تجهیزات و خدمات به ۱۵ میلیارد ریال میرسد.
برومند با تبریک عید سعید غدیر خم تصریح کرد: بهزیستی شهرستان سرخس ماهانه ۱۰۵ میلیارد ریال در قالب مستمری و حق پرستاری به مددجویان حوزه توانبخشی پرداخت میکند.
وی در پایان با قدردانی از حمایتهای مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی و همراهی مسئولان شهرستان ابراز امیدواری کرد تمامی مصوبات سفر رئیس سازمان بهزیستی کشور به سرخس در آینده نزدیک محقق شود.
پایان پیام/ع
اخبار مرتبط
بررسی وضعیت نهضت ملی مسکن در سرخس که با ۳۰۰ تا ۴۰۰ متقاضی، تنها ۹۶ واحد مشخص دارد
بلاتکلیفی متقاضیان مسکن ملی در سرخس



۰ دیدگاه