رفتن به محتوای اصلی

تجارت بین المللی در مرز ریلی سرخس با آسیای مرکزی ۳۰ درصد افزایش یافت

مدیر کل راه آهن خراسان گفت: حمل و نقل بین المللی کالا از مرز ریلی سرخس در شمال شرق خراسان رضوی با ترکمنستان و دیگر کشورهای آسیای مرکزی در نیمه نخست سال جاری ۳۰ درصد افزایش یافت.

این خبر به نقل از ایرنا بازنشر شده است.
اندازه متن

به گزارش سرخس‌خبر به نقل از ایرنا، مصطفی نصیری ورگ گفت: مجموع حمل و نقل بین المللی کالا در مرز سرخس طی ۶ ماهه نخست امسال یک میلیون و ۲۹۰ هزار تن بوده است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد افزایش یافته است.

وی ادامه داد: حدود ۵۱۰ هزار تن از این تجارت مربوط به صادرات، ۴۴ هزار تن مربوط به واردات و ۷۳۶ هزار تن ترانزیت بوده است.

مدیر کل راه آهن خراسان گفت: از مجموع ۷۳۶ هزار تن ترانزیت ریلی روی داده در مرز سرخس ۵۲۰ هزار تن مربوط به ترانزیت ورودی کالا از ترکمنستان بوده است و بقیه نیز ترانزیت خروجی بوده است.

نصیری افزود: عمده کالای ترانزیتی به ترتیب گوگرد، مواد سوختی و سایر اقلام تجاری بوده است که بیشتر در مسیر ایران با کشورهای ترکمنستان و سپس ازبکستان جا به جا شده است.

وی اضافه کرد: مسیر عبور ترانزیت ورودی به کشور، خط ریلی سرخس-بندرعباس و مسیر عمده ترانزیت خروجی، ورود کالای ترانزیتی از مرز رازی ترکیه به کشور و سپس انتقال به مرز سرخس و آسیای مرکزی بوده است.

گمرک و گذرگاه مرزی سرخس در انتهایی‌ترین منطقه شمال شرق ایران در استان خراسان رضوی و در ۱۸۵ کیلومتری شمال شرق مشهد، هم مرز با ترکمنستان واقع شده است و از مبادی مهم تجارت و ترانزیت خارجی کشور به ویژه با کشورهای آسیای مرکزی محسوب می‌شود.

پایان پیام/

۰ دیدگاه

دیدگاه خود را بنویسید

دیدگاه پس از بررسی تحریریه منتشر می‌شود. نام و شماره همراه برای مدیر ثبت می‌شود و شماره همراه در سایت نمایش داده نمی‌شود.